Cocktail Party

Az esti utcabálon a százhalombattai Cocktail Party zenekar szolgáltatta a talpalávalót. A zenekar 1995-ben alakult Kővári László és Mánya Zsolt alapító tagokkal. A formáció először duóként, majd néhány év múlva két énekesnővel kiegészülve teljes zenekarként működött és működik a mai napig.

A jelenlegi felállásban az említett tagokon kívül Feir Krisztina énekesnő teszi teljessé a zenekari hangzást, ami így remekül adja vissza a 60-as, 70-es, 80-as évek külföldi és magyar slágereinek hangulatát.

A repertoár kizárólag jól táncolható, közismert zeneszámokból állt. A közönség nagy része a 40 feletti korosztályból kerül ki, de jó néhány fiatalabb táncost is lehetett látni. Így volt ez az esti utcabálon is, ahol a hűvösebb idő ellenére is rengetegen voltak, az emberek nagyon jól érezték magukat, és garantáltan nem fáztak, akik megtöltötték a táncolásra kialakított területet.

Az Óvárosi Napokon a zenekar már nem először lépett színpadra, annak fennállása óta több alkalommal is megdobogtatta a közönség szívét a Szent László téren.

Kővári László